Evenementen

Groot of klein, perfect georganiseerd

Met ruim 30 jaar ervaring in de muziekindustrie weet De Zwart Entertainment als geen ander feesten en partijen tot een succes te brengen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of evenement.

DJ
Geniet zorgeloos van uw feest of event door de muziek uit handen te geven aan De Zwart Entertainment. Frontman Raymond de Zwart laat uw gasten genieten van verschillende genres. Nederlandstalig, disco, top 40 of heeft u wellicht een themafeest? Niets is te gek. De Zwart Entertainment biedt een breed scala aan muziek.Artiesten
Met een optreden van een bekende artiest kunt u op feesten en partijen groots uitpakken. De Zwart Entertainment is een gevestigde naam in de muziekindustrie en heeft nauwe contacten met Rob Brouwer Produkties, Nederlandse zangers en zangeressen. Lees meer over het boeken van artiesten.

Catering
Wilt u hapjes en drankjes op uw evenement? De Zwart Entertainment heeft een netwerk aan professionele cateraars om uw feest compleet te maken. Neem contact met ons op om uw voorkeuren door te geven.

Licht en geluid
De Zwart Entertainment staat voor 100% Feest. Daar hoort goede kwaliteit licht en geluid bij. De apparatuur wordt geregeld via professionele partners zoals Multi Show Productions, AE Artist Events en JK Sound. Zet uw gasten letterlijk in de spotlight!

© DeZwart Entertainment All Rights Reserved. Powered by mVm-Webdesign