Over De Zwart Entertainment

30 jaar ervaring in de muziekindustrie

Raymond de Zwart is frontman van De Zwart Entertainment. Landelijk staat hij garant voor geslaagde feesten en partijen. Zowel als DJ en artiesten boeker. Met ruim 30 jaar ervaring in de muziekindustrie doet hij zijn werk nog steeds met veel plezier. Die passie komt voort uit wat hij als klein jongetje graag deed: plaatjes draaien op de radio.
Raymond werkte in de jaren zeventig bij de voorloper van de bekende radiozenders van tegenwoordig: Radio Benelux, een illegale radiozender. Een tijd waarin hij optrok met ‘de grote jongens’, onder wie Ad Bouman (was een van de grote mensen bij Veronica, nu de man achter 192TV) en Bart van Leeuwen (hij nam Raymond de Zwart als kleine jongen al mee naar de Veronica drive in show).

In de loop der jaren gaat hij meer en meer op in de muziekwereld in Hilversum. Dat levert hem contacten op met Nederlandse artiesten. Van partytenten tot complete shows in feestzalen:  Raymond voelt zich thuis op ieder podium.

De passie voor muziek blijft hij houden en tegenwoordig is Raymond een allround entertainer. Dankzij zijn brede netwerk weet hij voor zijn klanten de beste apparatuur en het grootste artiestenaanbod te leveren. In combinatie met interactie met het publiek is ieder evenement voor hem een feestje.

Neem contact op met Raymond voor advies, boekingen en de organisatie voor uw feest.

Contact met ons


TELEFOON
06 - 50 49 05 58
logo-dezwart-100.jpg

Contact

© DeZwart Entertainment All Rights Reserved. Powered by mVm-Webdesign